Gå till innehåll
Säterbygdens ridklubb
Säterbygdens ridklubb

Insamling

Vill du hjälpa till och bidra till köpet av en ny skolhäst? Just nu har vi en insamling där alla bidragande är med i utlottningen av en valfri lektion.

Säterbydens ridklubb behöver ditt stöd! Vi strävar just nu efter att köpa en ny skolhäst för att fortsätta kunna ge våra medlemmar och ryttare en kvalitativ och utvecklande upplevelse hos oss.

Som privatperson eller företagare kan du bidra till hästköpet genom att swisha ett valfritt belopp till oss. Varje bidrag – litet som stort – uppskattas och spelar en viktig roll i att nå vårt mål.

Bland alla som bidrar sker en utlottning om en valfri lektion inom hoppning, dressyr eller western. En perfekt möjlighet för dig att förbättra dina färdigheter eller ge någon du känner en minnesvärd upplevelse.

Företag, eller privatpersoner, som bidrar med minst 5 000 kronor får dessutom en namnskylt på hästens boxdörr.

För att lämna ett bidrag och delta i utlottningen, swisha valfri summa till: 123-557 31 91. Ange ditt namn i meddelanderutan.

Tack för att du väljer att stödja vår ridklubb. Tillsammans kan vi göra en stor skillnad och fortsätta erbjuda en härlig ridmiljö för alla hästälskare!

Publicerad: 2023-06-30

Senast uppdaterad: 2023-06-30

Författare: Jennie Bors

Sponsorer

Besöksadress

Dalsbyvägen 38

783 35 Säter

Postadress

Säterbygdens RK - Ridsport
Pernilla Karlsson

Dalsbyvägen 38

783 35 Säter

Kontakt

0225-52072
sbrk@telia.com