Hoppa till sidans innehåll

Ponnylaget Div 1 hoppning


 

 

 

Laget laddar för omg 2

De som ingick i laget 2010 var:

Ylva Falkeström-Tomacs Evita

Lina Bäckman- Pepsi Light E

Louise Stolpe-Jackets Beach Boy

Madalena Johansson-Alexia

 

Louise tävlar för Gagnefs Ridklubb men är inlånad till vårt lag för att vi ska ha 4 ryttare. Kul att hon vill vara med oss.

======================================================

Älvdalen 5-6 juni:

Finalen är nu genomförd och jag måste säga att våra tjejer var superduktiga. För det första så fick dom rida på bara tre ryttare då stackars Lina låg hemma i lunginflammation, för det andra så hade Ylva och Louise aldrig startat LA och Magda hade inte kommit runt en LA. Men så bra som dom red så kom Ylva och Magda runt med en varsin rivning och Louise var felfri, riktigt fina ritter för alla tre där dom hade bra kontroll och fint flyt, härligt att se!

Och som grädde på moset så hade vi kalasväder. Vi grillade och åt/drack gott, fick oss ett o annat gott skratt.  Så summeringen blir att vi alla hade en bra helg i Älvdalen. Tack för denna gång och Lycka Till med träning o tävling/ Susanne  

======================================================

Lagträning 29 maj:

Då har vi trimmat på lite till sista omgången, markarbetsövning där både ryttare och ponnyer fick tänka till lite extra. Avslutade med bana och det såg riktigt bra ut så det känns bra till helgen.

Efter träningen var det föräldrarnas tur att tänka till lite då vi planerade för vår weekend i Älvdalen, återstår att se hur det gick(planeringen alltså).

======================================================

Säter 22 maj:

Hemmatävlingarna reds i strålande sommarvärme. Alla tjejerna gjorde bra ritter, men denna gång blev det ingen omhoppning-laget slutade på 9 fel.

Stämningen i laget är kanon, så kul att se och känna.

======================================================

Lagträning 14 maj:

Då har vi haft lagträning inför våra hemmatävlingar. Det gick bra för allihopa så det känns kul inför helgen. Efter ridningen fikade vi och tittade vi på video från träning, tävling i Älvdalen och Leksand.

====================================================== 

Leksand 9 maj:

8 lag kom till start och alla gick till omhoppning. Vårt lag slutade 4:a efter det att

alla gjorde riktigt bra ifrån sig. Tjejerna lyste ikapp med våra nya fina lagjackor (som är orange till färgen och jag kan säga att det är lätt att hålla ordning på gänget). Ett stort tack till Per Falkeström som sponsrat oss med jackorna.

Nu ser vi fram mot 2:a omgången på hemmatävlingarna.

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:37 Skribent: Susanne Hjerpe

Postadress:
Säterbygdens RK - Ridsport
Pernilla Karlsson, Dalsbyvägen 38
78335 Säter

Kontakt:
Tel: 022552072, 022552429
Fax: 022552072
E-post: This is a mailto link